PanasProduk

01 / 02
60 uPVC Casement Jandela Propil

60 uPVC Casement Jandela Propil

1.The jero tina panghalang kaca téh 24mm, kalawan tumpang tindihna badag kaca, nu mangpaat pikeun insulasi.2.The partisi kaca boga rubak 46mm sarta bisa dipasang kalayan sagala rupa thicknesses kaca, kayaning 5, 20, 24, kaca kerung 32mm, sarta panel panto 20mm.3.The-kakuatan tinggi baja pinding design struktur chamber éféktif ngaronjatkeun kakuatan lalawanan tekanan angin tina sakabéh jandela.

sgs mra iso ce
Tingali deui
GKBM 65 uPVC Casement Jandela Cina

GKBM 65 uPVC Casement Jandela Cina

1.A ketebalan témbok katempo tina 2.5mm pikeun jandéla, kalawan 5 struktur chambers.
2.It bisa dipasang kaca 22mm, 24mm, 32mm, sarta 36mm, minuhan sarat tina insulasi luhur jandéla pikeun kaca.
3.The processing tina tilu lawang struktur strip napel utama jeung jandéla pisan merenah.

sgs mra iso ce
Tingali deui
70 UPVC Casement Jandéla Propil

70 UPVC Casement Jandéla Propil

1. Ketebalan témbok sisi visual nyaéta 2.5mm;5 kamar;2. Bisa masang kaca 39mm, minuhan sarat tina jandéla insulasi tinggi pikeun kaca.3. Struktur jeung gasket badag ngajadikeun pabrik leuwih merenah pikeun ngolah.

sgs mra iso ce
Tingali deui
GKBM 72 uPVC Casement Jandela

GKBM 72 uPVC Casement Jandela

1.The ketebalan témbok katempo téh 2.8mm, sarta non-ditingali nyaeta 2.5mm.6 chambers struktur, sarta kinerja hemat energi ngahontal tingkat standar nasional 9. 2. Tiasa install kaca 24mm na 39mm, minuhan sarat tina jandéla insulasi tinggi pikeun kaca;Koéfisién mindahkeun Panas minimum tiasa ngahontal 1.3-1.5W / ㎡k nalika tilu lapisan kaca dianggo babarengan.

sgs mra iso ce
Tingali deui
82 UPVC Casement Jandéla Propil

82 UPVC Casement Jandéla Propil

1.Ketebalan témbok téh 2.8 / 2.6mm, sarta ketebalan témbok sisi non-ditingali nyaeta 2.5 / 2.2mm.Tujuh chambers struktur ngajadikeun insulasi jeung kinerja nyimpen-énergi ngahontal tingkat standar nasional 10. 2.Can dipasang kalawan kaca 45mm na 51mm, minuhan sarat tina jandéla insulasi tinggi pikeun kaca;Koéfisién mindahkeun panas minimum bisa ngahontal 1.0W / ㎡k lamun tilu lapisan kaca dipaké babarengan.

sgs mra iso ce
Tingali deui
90 UPVC pasip Jandéla Propil

90 UPVC pasip Jandéla Propil

1. The ketebalan tina beungeut katempo téh 3.0mm, sarta ketebalan tina beungeut non-ditingali nyaeta 2.7m.Desa baja thickened nyaeta 2.0mm hot-dip galvanized.Struktur tujuh-chamber, insulasi termal jeung kinerja hemat energi ngahontal tingkat standar nasional 10. 2. 42mm na 59mm kaca bisa dipasang pikeun minuhan sarat kaca jandéla insulasi tinggi;pamakéan kaca triple-lapisan bisa nyieun koefisien mindahkeun panas ngahontal minimum 0.7-0.8w / ㎡k.

sgs mra iso ce
Tingali deui
62 UPVC ngageser Propil Jandela

62 UPVC ngageser Propil Jandela

1. Ketebalan témbok sisi visual nyaéta 2.2mm, spésifikasi luhur kaca ganda-lapisan kalayan ketebalan maksimum 24mm bisa dipaké pikeun ngaronjatkeun éfék insulasi termal tur nyimpen énergi.2. Opat kamar, kinerja insulasi panas leuwih hade.3. Enhanced alur na screw tetep strip nyieun merenah pikeun ngalereskeun Steel Liner tur ningkatkeun kakuatan sambungan.

sgs mra iso ce
Tingali deui
GKBM 80 uPVC ngageser Jandela Bodas

GKBM 80 uPVC ngageser Jandela Bodas

Ketebalan 1.Wall: 2.0mm, tiasa dipasang sareng kaca 5mm, 16mm, sareng 19mm.2.Jangkungna rel lagu nyaeta 24mm, sarta aya hiji sistem drainase bebas mastikeun drainase smoother.3.Desain slot positioning screw sarta ngaropéa tulang rusuk facilitates positioning of hardware / screws tulangan sarta ngaronjatkeun kakuatan sambungan.

sgs mra iso ce
Tingali deui
88 uPVC ngageser Jandela

88 uPVC ngageser Jandela

1.The ketebalan témbok produk nyaeta 2.0mm, sarta eta bisa dipasang kalayan kaca 5mm, 16mm, 19mm, 22mm, sarta 24mm, kalawan kapasitas instalasi maksimum masang 24mm kaca kerung ngaronjatkeun kinerja insulasi tina jandéla ngageser.
2.The desain struktur opat chamber ngaronjatkeun kinerja insulasi termal panto na jandéla.

sgs mra iso ce
Tingali deui
92 UPVC ngageser Propil Door

92 UPVC ngageser Propil Door

1. The ketebalan témbok tina profil panto ≧2.8mm.2. Opat kamar, kinerja insulasi panas leuwih hade.3. Enhanced alur jeung screw tetep strip nyieun merenah pikeun ngalereskeun tulangan jeung ningkatkeun kakuatan sambungan.

sgs mra iso ce
Tingali deui

SahaGKBM

Xi'an Gaoke Building Materials Technology Co., Ltd. (saterusna disebut GKBM) nyaéta perusahaan bahan wangunan modéren anyar anu diinvestasi sareng diadegkeun ku Xi'an Gaoke Group Corporation, perusahaan milik nagara anu ageung di China.Diadegkeun dina 1999 sareng baheulana dikenal salaku Industri Plastik Xi'an Gaoke.Pausahaan adopts model operasi "markas & parusahaan jualan & pausahaan (dasar)".

Diajar deui
  • 0 +

    Staf pausahaan

  • 0 +

    Pangalaman

  • 0

    merek Asian

UrangProyék

Layout Pasar Global
Propil uPVC
Aluminium Propil
Sistem Windows & Panto
Lantai SPC
Piping
Listrik
  • Layout Pasar Global
  • Propil uPVC
  • Aluminium Propil
  • Sistem Windows & Panto
  • Lantai SPC
  • Piping
  • Listrik
TAMBIH DEUI

UrangWarta

Wilujeng tepang taun

Wilujeng tepang taun

Wilujeng tepang taun
GKBM Ngahadiran 2023 FBC

GKBM Ngahadiran 2023 FBC

GKBM Ngahadiran 2023 FBC
Fitur Struktural GKBM 72 Series

Fitur Struktural GKBM 72 Series

Fitur Struktural GKBM 72 Series

© Copyright - 2010-2024: Sadaya Hak Ditangtayungan.

Peta situs - AMP Mobile
Aluminium Propil,